Apuvirta autoon Kiteellä ja Keski-Karjalassa 24h, alkaen 0€! Autopalveluvakuutus korvaa ilman omavastuuta ja bonusmenetyksiä myös apuvirran antamisen.

Eikö auto meinaa käynnistyä? Nykyaikaisille autoille apuvirran antaminen on tarkkaa hommaa, joka kannattaakin jättää ammattilaiselle. Yksikin väärä liike voi omatoimisella virranantajalla johtaa kalliiseen korjaamoreissuun. Vaikka kiukutteleva akku meinaisi mutkistaa matkaasi, niin eipä hätää, Hinauspalvelu Kuittinen Oy:ltä saat lisävirtaa autoon nopeasti. Saamme autettua kaikkia 12V ja 24V-järjestelmiä. Päätoimialueena on Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti, Saari, Uukuniemi, Parikkala, Punkaharju sekä Venäjän Karjala.

Vakuutusyhtiöt korvaa myös apuvirran antamisen. Jos vakuutuksesi sisältää hinausvakuutuksen/autopalvelun, saat tämänkin palvelun nopeiten Keski-Karjalan alueella meiltä, ilman omavastuuta ja bonusmenetyksiä. Mikäli arveluttaa vakuutuksen sisältö, niin soita meille numeroon 040 170 8344 ja selvitetään asia.

Soita ja tilaa turvallista apuvirtaa!

Kun tarvitset apuvirtaa autoon, pirauta Hinauspalvelu Kuittinen Oy paikalle. Annamme autoosi virtaa ja pääset taas jatkamaan matkaa. Apuvirran anto onnistuu niin henkilöautoille, kuin raskaalle kalustolle. Päivystämme 24 h vuoden jokaisena päivänä.

apuvirta