Hinauspalvelu Kuittinen Oy, se ainoa kiteeläinen! Nopein apu Keski-Karjalassa yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa 24h! Soita heti numeroon 040 170 8344.

Sattuiko tien päällä vahinko vai iskikö autoon yllättävä vika? Joskus matka katkeaa äkillisesti ja tarvitaan autolle hinausapua tai tiepalvelua. Meillä nopein hinauspalvelu Keski-Karjalassa (Kitee, Kesälahti, Rääkkylä ja Tohmajärvi) 24h, myös viikonloppuisin ja pyhinä! Vakuutuksenne sisältäessä hinausvakuutuksen/autopalvelun, voitte soittaa suoraan meille ja auto lähtee välittömästi liikkeelle. Tiepalvelumme auttaa vaikkapa kun rengasrikko iskee yllättäen, myös pienet tekniset remontit onnistuu tien päällä. Ulosajotapauksissa vinssaamme auton turvallisesti takaisin tielle ja usein asiakas pääsee jatkamaan matkaa, tämäkin palvelu on asiakkaalle täysin kuluton palvelu, mikäli autossa on tämän korvaava vakuutus. Mikäli autosta on virta loppunut, on nykyaikaiselle autolle apuvirran antaminen tarkkaa työtä. Kannattaakin soittaa ammattilainen paikalle ja auto saadaan turvallisesti käyntiin. Vakuutukset korvaa myös apuvirran antamisen autopalvelu-/hinausvakuutuksesta.

Päätoimialueeseen kuuluu mm. Kitee, Tohmajärvi, Joensuu, Rääkkylä, Kesälahti, Saari, Parikkala ja Savonlinna. Tarvittaessa missä vaan!

Hinauspalvelu Kuittinen Oy hinaa esimerkiksi

  • Mopot
  • Mopoautot
  • Moottoripyörät
  • Henkilöautot
  • Pakettiautot
  • Matkailuautot
  • Kevyt kuorma-autot
  • Kuorma-autot 15 tonniin saakka
  • Myös autoon kytketty perävaunu kulkee samalla kyydillä auton kanssa
  • Kuljetamme myös erilaiset koneet ja tavarat, esim. traktorit

Palvelemme joustavasti hinaus- ja tiepalvelutehtävissä. Hinaukset myös Venäjältä!

Toimimme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa ja vahinkotapauksissa voit soittaa suoraan meille. Usein kasko- ja osakaskovakuutus sisältää hinausturvan/autopalvelun, tällöin laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä. Hinausturvassa/autopalvelussa ei ole omavastuuta, eikä bonusmenetyksiä, joten asiakkaalle ei kerry mitään kuluja. Jos epäilyttää korvaako vakuutuksenne hinauksen, kannattaa soittaa meille ja selvitetään asia.

Mikäli vakuutusta ei ole, suoritamme hinaukset erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttaa hinattavan ajoneuvon massa, hinauksen kokonaismatka sekä vuorokaudenaika. Luonnollisesti virka-ajan ulkopuolella hinta on korkeampi. Tyypillinen niin sanottu lähisiirto kustantaa henkilöautolle arkipäivänä klo 7-16 välisenä aikana noin 120€. Maksutapoina käy käteinen, pankkikortti, lasku ja jopa osamaksukin on mahdollinen. Laskutus ja osamaksu vaatii myönteisen luottopäätöksen. Soita ja kysy tarjous!

Nopeaa hinausapua kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä!

Panostamme osaavaan, nopeaan ja mutkattomaan palveluun. Päivystys 24h vuoden jokaisena päivänä. Tarjoamme hinausapua ja tiepalvelua Pohjois- ja Etelä-Karjalan alueella ja myös Venäjän puolella. Toimialueeseemme kuuluvat mm. Kitee,  Joensuu, Savonlinna, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti, Uukuniemi, Saari, Parikkala ja Punkaharju.

Toimimme yhteistyössä mm. seuraavien vakuutusyhtiöiden kanssa: LähiTapiola, OP Vakuutus (Pohjola), IF, Fennia, Folksam, Turva, Pohjantähti ja Volvia. Kaikki kotimaiset yhtiöt on käytettävissämme!

Soita ja tilaa hinaus- tai tiepalvelu 24 h!

Kun tarvitset hinausapua, soita Hinauspalvelu Kuittinen Oy hätiin! Saavumme nopeasti paikalle ja hinaamme menopelisi haluttuun paikkaan tai lähimmälle korjaamolle. Ulosajossa selvitään usein vain auton vinssaamisella takaisin tielle ja huolellisen tarkastuksen jälkeen useimmiten asiakas pääsee jatkamaan matkaa. Toimimme yhteistyössä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

hinausapu