Auton hinaus- ja tiepalvelua Kiteellä ja lähikunnissa 24h

Hinauspalvelu Kuittinen Oy:n osaavat kuljettajat ja varma kalusto takaavat turvalliset hinaukset 24h vuorokaudessa. Tarjoamme hinaus- ja tiepalvelua Kiteellä ja lähikunnissa. Nopein apu Keski-Karjalassa! Tutustu kalustoomme ja kysy lisää.

Saimme vuoden 2019 alussa käyttöön uuden nykyaikaisen Mercedes Benz Atego-hinausauton. Auto on 15 tonnin alustalla ja vahvan 5 tonnin puomin ansiosta pystymme nyt kuljettamaan myös kuorma-autoja (esim. puoliperävaunun vetoauto kulkee vaivattomasti). Mersussa on lavakantavuus noin 5800 kg ja se on varusteltu 5 tonnin lavavinssillä, sekä 7 tonnin runkovinssillä. Pitkässä liukulavassa on hydrauliset ajosillat, joiden avulla pitkät ja matalat autot on helppo ja nopea lastata kyytiin. Autolla kulkee 2 autoa samanaikaisesti ja myös auto + perävaunu kulkee kevyesti samalla kyydillä.

Käytössä on myös näppärä Dodge Ram 4500, jolla mahtuu kulkemaan vaikkapa parkkihallissa. Nelivetoinen auto selviytyy helposti haastavistakin paikoista. Autolla pystyy kuljettamaan henkilö- ja pakettiautot, sekä useimmat kevyt kuorma-autot. Myöskään ahtaat vinssauspaikat ei tuota Dodgelle ongelmia, 3,7 tonnin vissillä hoituu useimmat ulosajotapaukset.

hinauspalvelu kalusto