Auton hinaus- ja tiepalvelua Kiteellä ja lähikunnissa 24h

Hinauspalvelu Kuittinen Oy:n osaavat kuljettajat ja varma kalusto takaavat turvalliset hinaukset 24h vuorokaudessa. Tarjoamme hinaus- ja tiepalvelua Kiteellä ja lähikunnissa. Nopein apu Keski-Karjalassa! Tutustu kalustoomme ja kysy lisää.

Saimme vuoden 2019 alussa käyttöön uuden nykyaikaisen Mercedes Benz Atego-hinausauton. Auto on 15 tonnin alustalla ja vahvan 5 tonnin puomin ansiosta pystymme nyt kuljettamaan myös kuorma-autoja (esim. puoliperävaunun vetoauto kulkee vaivattomasti). Mersussa on lavakantavuus noin 5800 kg ja se on varusteltu 5 tonnin lavavinssillä, sekä 7 tonnin runkovinssillä. Pitkässä liukulavassa on hydrauliset ajosillat, joiden avulla pitkät ja matalat autot on helppo ja nopea lastata kyytiin. Autolla kulkee 2 autoa samanaikaisesti ja myös auto + perävaunu kulkee kevyesti samalla kyydillä.

Kauttamme saa vuokrattua myös järeää autotraileria. Ifor Williams CT177-traileri on kokonaismassaltaan 3500 kg, kantavuutta noin 2600 kiloa. Kokonaispituus n. 670 cm, kuormatilan pituus n. 500 cm ja hyötyleveys n. 230 cm. Pyöräkoteloiden väliin mahtuu henkilö- ja pakettiauto kevyesti ja pyöräkotelot on suunniteltu yliajettaviksi tätä leveämpien ajoneuvojen osalta. Auton lastaaminen ja purkaminen on kätevää hydraulisen kipin, ajosiltojen ja sähkövinssin avulla. Kysy trailerin saatavuutta numerosta 040 170 8344.

Vuokraushinnat (sis. alv. 24%):

- Päivävuokra (palautus saman päivän aikana): 45€

- Vuorokausivuokra: 65€

- Viikonloppuvuokraus (pe-su): 160€

hinauspalvelu kalusto