RC-autojen ja tarvikkeiden myynti

Pohjois-Karjalan ainoa RC-kauppa palvelee hinauspalvelun asemapaikalla! Valikoimaan kuuluu edulliset Absima:n ja tosiharrastajan ARRMA-autot, sekä niiden varaosat, tarvikkeet, akut ja laturit. Absiman autoilla on todella helppoa ja edullista aloittaa uusi harrastus. Autoihin on saatavilla kattava varaosavalikoima, jonka ansiosta ne ei ole mitään kertakäyttötavaraa. Esim. ajovalmis Absima Racing 1/14 89,95€.

ARRMA:n autot sopii taas hieman kokeneemmille harrastajille. ARRMA on yksi maailman suurimmista ja ehkä nopeinten kasvava RC auto merkki joka on nopeasti noussut yhdeksi parhaaksi ajovalmiiden RTR autojen merkiksi. Legendaariset isot 1/8 koon autot kuten Arrma Kraton, Talion, Typhon, Notorious, todella hyvät 1/10 autot kuten 4x4 Granite, Big Rock, Senton, Vorteks ja Typhon, ISOT 1/5 koon monsterit Kraton ja Outcast sekä myös markkinoiden hurjimmat 1/7 koon On-road autot kuten Infraction ja Felony tekevät valikoimasta laajan. Autot sijoittuvat kahteen ryhmään, edulliset Mega sarjan autot sekä huipputehokkaat BLX sarjan autot noin 100km/h huippunopeudella.

Autot ovat huippulaadukkaita ja suorituskyky on aina luokkansa parasta. Autot ovat suunnitelleet kilpapuolen suunnittelijat jotka tietävät mitä RC autolta vaaditaan. Suunnittelutiimi koostuu samasta ryhmästä jotka suunnittelivat Team Durangon kilpa-autoja joilla on voitettu maailmanmestaruuksia ja tämän näkee Arrman autoista hyvin vahvasti, autot toimivat todella hyvin heti uutena eivätkä vaadi mitään isompaa virittelyä.

Arrma on myös nopea päivittämään autonsa ja kaikki nykyiset autot ovat huippu kestäviä ja suorituskykyisiä. Jos haluat luotettavan ajovalmiin RC auton kannattaa tutustua merkkiin.

Myymälä on kotimyymälä, eikä sillä ole varsinaisia aukioloaikoja vaihtelevien hinauskeikkojen takia, joten toivoisin soittamaan ennen saapumista paikalle hinauspäivystyksen numeroon 040 170 8344. Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin!

IMG_20210904_172321